2024 Seans Filminin Oyuncuları ve Konusu

2024 yılında vizyona girecek olan Seans filmi için oyuncu kadrosu netleşti! Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Ali Talha Gürbüz gibi isimler başrollerde yer alacaklar.

Seans Filminin Oyuncuları

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

2024 Seans Filminin Oyuncuları ve Konusu
2024 Seans Filminin Oyuncuları ve Konusu

2024 yılında vizyona girecek olan Seans filminde erkek başrol oyuncusu olarak yer alacak olan Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Şu anda 37 yaşında olan Ertuğrul, 188cm boyunda ve 82kg ağırlığındadır. Koç Üniversitesi Makine Bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncu, oyunculuk kariyerine 35 Buçuk Akademide aldığı eğitimle başlamıştır. Teşkilat dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Çağlar Ertuğrul, daha önce Afili Aşk, Fazilet Hanım ve Kızları, Renkli Dünyalar Oteli, Prens gibi yapımlarda da başrol olarak başarılı performans sergilemiştir.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

Çağlar Ertuğrul Kimdir?
Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile birlikte rol alan ve Seans filmine başrollerden birini üstlenen Ezgi Eyüboğlu, 15 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 36 yaşındaki oyuncu, Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümünde eğitim alırken tiyatro kulübünde aktif olarak yer almıştır. Oyunculuk kariyerine üniversite yıllarında başlayan Eyüboğlu, 168cm boyunda ve 53kg ağırlığındadır. Kaan Yıldırım ile 2016-2019 yılları arasında evli kalan Ezgi Eyüboğlu, Payitaht Abdülhamid, Adı Mutluluk, Ulan İstanbul gibi yapımlarda da önemli roller üstlenmiştir.

Ali Talha Gürbüz Kimdir?

Ali Talha Gürbüz Kimdir?
Ali Talha Gürbüz Kimdir?

Ali Talha Gürbüz, 2009 yılında İstanbul'da doğmuş olup Seans Oyuncuları arasında yer almaktadır. 15 yaşında olan genç oyuncu, lise eğitimine devam etmektedir. Gürbüz, çocukluğundan bu yana sinema ve televizyon dünyasında önemli roller üstlenmiş olup daha önce Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Atiye, Çukur gibi yapımlarda yer almıştır.

Yorum yapın